POV-Ray : Newsgroups : povray.binaries.images : Borked diacritical marks : Re: Borked diacritical marks Server Time
15 Jul 2024 21:11:07 EDT (-0400)
  Re: Borked diacritical marks  
From: Kenneth
Date: 30 Jan 2023 20:10:00
Message: <web.63d8694cb78816609b4924336e066e29@news.povray.org>
"Bald Eagle" <cre### [at] netscapenet> wrote:
> "Kenneth" <kdw### [at] gmailcom> wrote:
> > [somewhat off-topic. Running Windows 10, with latest update of Firefox]
> >
> > While writing a recent post to the newsgroups-- using the official web portal
> > like I'm using now--I happened to include the word 'expose', but with the final
> > 'e' having an accent mark. In the Windows Character Map app (for the Calibri
> > font), that specific e is "U+00E9 Latin Small Letter E With Acute" and the
> > keystroke to create it is Alt+0233.
> >
> > When I went back to view my own post later, any full line of text with that
> > word/letter in it was completely missing; just a blank line there.
> >
> > I rarely if ever use such special text characters, so this was an unwelcome
> > surprise.
> >
> > Doing another test, I've discovered that the web-portal 'editor' for writing
> > posts is where the problem lies-- it wipes out the sentence before sending it,
> > when the "Preview Message" button is pressed.
>
> I think that this issue has been touched on before.
>
> The line may either still be there, and only visible in the newsreader (like
> Thunderbird), or you have to post it with a newsreader, and then it works.
>
> Searching for threads in these forums is nearly impossible.   I haven't yet
> acquired sufficient search engine fu to ever find what I know exists.


Post a reply to this message

Copyright 2003-2023 Persistence of Vision Raytracer Pty. Ltd.