POV-Ray : Newsgroups : moray.win : Mysterious Moray Animation Crash Server Time: 18 Jun 2019 17:00:51 GMT
  Mysterious Moray Animation Crash (Message 1 to 2 of 2)  
From: Derek
Subject: Mysterious Moray Animation Crash
Date: 17 Nov 2005 01:05:01
Message: <web.437bd674c34dd43717593cdc0@news.povray.org>
When I go to render an animation in Moray v3.5 build 9330, sometimes it
crashes, and sometimes it doesn't.  When it does crash, the Win XP error
report sometimes lists
ModName: animplugin.dll

and sometimes it lists

ModName: polyray2.dll

This problem happens regardless of frame rate, render size, and whether the
file is one I created or one that came with Moray.  Now, the scenes that
tend to cause a crash have either a CSG or a mesh in them.  However, many
of the scenes causing this error I have animated previously.  Also, two
scenes that are nearly identical with only a single light, camera, and CSG
object get different results - one crashes and the other doesn't.  If I
merge the CSG from the scene that crashes into the scene that doesn't, and
delete the original CSG from the scene that doesn't crash, the scene will
now crash when I try to animate.  These scenes render still pictures fine,
but if I try to render the animation using still pictures rather than an
avi as the output, it still crashes.  The animation plugin is working
because I can animate [some] other scenes.

This one is really weird to me.  Anyone have any ideas?

Derek


Post a reply to this message

From: Derek
Subject: Re: Mysterious Moray Animation Crash
Date: 20 Nov 2005 19:45:00
Message: <web.4380d1bd1ff5a646daccfbf00@news.povray.org>
Meh.  The problem still exists, but if I render with *.png files exported to
POV-Ray, everything works out fine.

Derek


Post a reply to this message

Copyright 2003-2008 Persistence of Vision Raytracer Pty. Ltd.